Nezdržujte se tradičními HR postupy. My víme, jak a kde oslovovat zájemce o pracovní pozice. S námi je obsadíte rychle a efektivně. A nejen to. Posílíme image vaší značky a dostaneme ji do povědomí i těch, kteří zrovna aktivně novou práci nehledají. Ani tím to nekončí. Pomůžeme vám s komunikací a nastavením procesů se stávajícími zaměstnanci a zaměstnankyněmi tak, aby byla vaše společnost příjemné místo na práci.  

Naší silnou stránkou je synergie kreativy, performance a personalistiky.

Co vám přinese spolupráce s Magnas HR? 

    • Nábor jako po másle

    Kombinace kvalitního obsahu a vhodně zvoleného formátu, adekvátního výběru nejen online kanálů a přesného cílení přináší vyšší kvalitu kandidátů, rychlejší obsazení pozic a snížení nákladů na nábor. 

    Jinými slovy: Najdeme vám ty pravé lidi, rychle a efektivně.

    Jsme vám k dispozici od sestavení popisu ideálního kandidáta po podpis smlouvy s novým zaměstnancem. Jsme s vámi i během zkušební doby, kdy v roli mediátora dohlížíme na hladký průběh onboardingu.

    • Data, ne dojmy

    Díky pokročilým nástrojům pro sledování a analýzu úspěšnosti kampaní dokážeme určit, které strategie na trhu fungují a jak je do budoucna posouvat, abychom společně dosáhli ještě lepších výsledků.

    • Značka v nejlepším světle

     Vyprávíme příběhy (ze) společností, ať už prostřednictvím vizuálů a videí na sociálních sítích, audio podcastů, nebo tutorialů pro onboarding. Víme, že silná vizuální a obsahová prezentace přispívá k lepšímu vnímání firmy na trhu práce a zvyšuje zájem potenciálních uchazečů o práci.

    • Pořádek v tabulkách. 

    Nebojíme se ani „papírování“. Vezmeme si na starost administrativní procesy, včetně mzdového účetnictví. 

    • Motivující firemní kultura: 

    Důležitá oblast moderní personalistiky je efektivní interní komunikace a zapojení zaměstnanců. Zajistíme pravidelné zpětné vazby a průzkumy spokojenosti s cílem budovat a podporovat otevřenou firemní kulturu.

    Rádi se s vámi setkáme nad jakoukoliv HR výzvou nebo na některé z odborných HR akcí, kde pravidelně sdílíme svoje know-how z oblasti employer brandingu.

     

    magnas@magnas.cz

    +420 724 883 759

    Come for a visit

    Příkrá 16
    147 00 Praha 4

    MAGNAS MEDIA S.R.O.

    IČ: 242 25 584
    DIČ: CZ 242 25 584