Magnas umí HR

Proč se s náborem nebo celou employer branding komunikací obrátit na Magnas? Naše služba zastřešuje komplexní přístup v oblasti lidských zdrojů založený na dokonalém porozumění potřebám vaší společnosti a kreativním a současně efektivním řešení celé problematiky. Díky společné dlouhodobé práci na vaší firemní kultuře a tváři značky získáte konkurenční výhodu na trhu práce. A také budete mít nižší náklady na inzerci a hledání nových zaměstnanců.

Kreativa

Navrhneme a kompletně zrealizujeme vhodný formát pro komunikaci vaší značky nebo jednotlivé, přesně cílené HR kampaně, ať už je to grafický vizuál, video na sociální sítě, audio podcast, nebo video tutorial pro onboarding. Postaráme se o leady uchazečů z kampaní tak, aby se k vám dostávaly jen relevantní kandidáti.

Performance / Content

Náš digitální tým se postará o to, aby se HR kampaním v online prostoru vedlo co nejlépe. Jsme  silní ve strategickém plánování a mediálních taktikách. Sledujeme trendy v komunikaci na mediálním trhu a vždy pracujeme s aktuálními technologiemi, od možností v RTB až po klasické výkonnostní systémy (Ads, Sklik, Meta) a další. Ovládáme taje obsahových strategií pro Meta formáty, TikTok, ale i pro televizní HbbTV prostředí.

Personalistika

Odhalíme komunikační problémy ve společnosti a vyřešíme situace, kdy zaměstnanci nereagují na vaše podněty tak, jak si představujete. Provedeme personální audit a zefektivníme personální procesy. Zrealizujeme také audit vašich náborových procesů a pomůžeme vám nastavit dlouhodobou HR strategii. Pravidelně povedeme vaše personální procesy, včetně mzdového účetnictví.

Kdo za tím stojí?

„Tak dlouho jsme v Magnas vytvářeli našim klientům HR kampaně, až jsme si řekli, že naše know-how spojíme do uceleného balíčku služeb. Pomyslnou stužkou ho převázala Kateřina. Proč právě ona? Protože sdílí naše nadšení pro přístup k HR založený na datech a praxi, ale zároveň na kreativitě a nových nápadech.“

Robert Renč
Managing Partner

„V oblasti HR se pohybují už více než 15 let. Mou zásadou je dokonale poznat charakter firmy a jejích lidí, abych do mozaiky týmu našla chybějící dílek, který do ní přesně zapadne. Baví mě komunikace firemní kultury prostřednictvím videí a podcastových rozhovorů s CEO, HR řediteli a HR manažery. Jsem přesvědčená, že mluvené slovo a obraz vydají za tisíc slov na papíře nebo na displeji.“. 

Kateřina Růžičková
HR Business Partner

Proč s námi?

Kontrolujeme rozpočty

Dodržujeme domluvené rozpočty, poskytujeme průběžné finanční reporty a zaručujeme efektivní využití každé koruny.

Zaručujeme výkon

Naše práce je podložená zkušenostmi a ověřenými strategiemi, které vždy vedou ke stanoveným cílům.

Hlídáme termíny

Díky pečlivému plánování a organizaci se lze spolehnout na průběžné plnění cílů a včasné dotažení všech projektů.

Jsme transparentní

Naši klienti mají k dispozici jasné a podrobné reporty, které je v každém kroku informují o tom, za co platí a s jakým výsledkem.

Jsme zkušení

Naši seniorní specialisté v oblastech kreativy, médií a personalistiky zaštiťují službu Magnas HR svými hlubokými znalostmi a ověřenými postupy.

Zaručujeme výkon

Naše práce je podložená zkušenostmi a ověřenými strategiemi, které vždy vedou ke stanoveným cílům.

Pomohli jsme

Hl. město Praha

#creativity #social

Locus Map

#performance

Kapitol

#production

Continental ČR

#social media

Jsme členy

Napište nám

13 + 9 =

magnas@magnas.cz

+420 724 883 759

Come for a visit

Příkrá 16
147 00 Praha 4

MAGNAS MEDIA S.R.O.

IČ: 242 25 584
DIČ: CZ 242 25 584